Doen: maak een verschil in 5 minuten

NIEUWS

Digitaal meedoen is geen luxe. Het is een basisbehoefte. Alleen samen gaan we het voor elkaar krijgen dat iedereen in Nederland digitaal mee kan doen. Dit hoeft niet lastig te zijn. Je kunt zelfs al een verschil maken in 5(!) minuten.

Jij begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om digitaal mee te kunnen doen. Je vindt dat kinderen die in armoede opgroeien net zoveel kansen moeten krijgen als ieder ander. Je beseft dat het kan helpen om eenzaamheid onder ouderen tegen te gaan. Digitaal meedoen is geen luxe. Het is een basisbehoefte.

Toegang tot digitale apparaten betekent voor mensen toegang tot school, werk en contacten. Kansen om te ontwikkelen, betrokken te zijn en ertoe te doen. Jij bent bereid anderen die kans te geven. Maak vandaag nog het verschil.

1. Zet ons op de (digitale) agenda

Naar onze ervaring zijn voor een succesvolle donatie vaak verschillende rollen binnen een organisatie betrokken: de leidinggevende, de jurist, de it-manager, de communicatiemanager en de projectmanager. Zet Allemaal Digitaal voor de eerstvolgende meeting eens op de (digitale) agenda. Jullie zoeken immers toch nog een nieuwe bestemming voor die oude bedrijfslaptops. Kleine moeite, grote impact.

2. Neem contact op met ons

Ken jij een bedrijf waarvan je verwacht dat zij ook oude devices hebben? Help ons door onze missie te delen met de ICT-manager, CEO of iemand binnen het MT/MVO beleid en laat ook hen contact opnemen met Jelisa.

3. Vul het donatieformulier in op onze website

Wil je namens een bedrijf laptops en tablets doneren? Doneer hier meteen je oude, afgeschreven bedrijfslaptops en -tablets aan Allemaal Digitaal.

4. Volg ons op social media

Allemaal Digitaal is ook te vinden op LinkedIn én Instagram. Volg ons om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes. Denk aan handige digi-tips en weetjes, maar ook interviews met donateurs en ontvangers. Ben jij de volgende donateur die ons digitale podium beklimt?

5. Download onze toolkit

In onze toolkit vind je verschillende hulpmiddelen die je kunt downloaden en digitaal kunt delen, waarmee je ons helpt om onze boodschap verspreiden. Wil je graag een tool kit die past bij de huisstijl van je bedrijf? Neem contact op met Jelisa voor de mogelijkheden.