De 5 meest gestelde vragen over het donatieproces

GEEN CATEGORIE, NIEUWS

Elke digitaal apparaat dat we ontvangen, is voor onze ontvangers een kans om mee te doen in de maatschappij. Jouw steun wordt zeer gewaardeerd. Het is ons streven om het donatieproces zo transparant mogelijk te maken. Dit zijn de 5 meest gestelde vragen én antwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan vooral contact met ons op.

Hoe kan ik mijn laptop of tablet datavrij maken?

Voordat een laptop wordt hergebruikt zal deze door opknappers worden opgeschoond met een gecertificeerde datawiper. Je kunt hen een handje helpen door op voorhand je laptop of tablet datavrij te maken. Om accounts en data van je device te verwijderen kan je een device resetten. Je vindt op deze pagina een handig overzicht hoe dit per device werkt. Let op: zorg altijd dat je voor het resetten een back-up maakt van de data die je nog wilt behouden. Daarnaast is het belangrijk dat je op alle accounts op het apparaat uitgelogd bent voordat je je digitaal apparaat naar ons verstuurd.

Hoe kan ik mijn laptop of tablet wachtwoordvrij maken?

Wanneer je je laptop of tablet wachtwoordvrij maakt, kunnen wij snel van start met het opknappen en opschonen van jouw gedoneerde device. Je vindt op deze pagina een handig overzicht hoe dit per device werkt.

Wat gebeurt er met mijn digitaal apparaat na donatie?

Zodra we jouw digitale apparaten hebben ontvangen, hebben ze een grote reis voor de boeg. Ze worden namelijk eerst opgeschoond en opgeknapt bij één van onze partners voordat ze aan de nieuwe eigenaar worden overhandigd. In dit artikel delen we het routeplan van dit proces. Heb je een vraag over jouw donatie? Dan mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Dit kan door te mailen naar allemaaldigitaal[email protected].

Hoe lang duurt het voordat mijn gedoneerde apparaat bij de ontvanger terechtkomt?

Voordat jouw gedoneerde digitale apparaten bij de ontvanger terechtkomen, hebben ze een grote reis voor de boeg. Ze worden namelijk eerst opgeschoond en opgeknapt bij één van onze partners voordat ze aan de nieuwe eigenaar worden overhandigd.Dit proces duurt gemiddeld 4 tot 6 weken. Schroom niet om contact op te nemen met Jelisa als je hier vragen over hebt.

Wil jij ook je bedrijfslaptops- of tablets een tweede leven geven? Vul dan dit formulier in!