Eerste apparaten uit Microsoft donatie in gebruik

Onlangs ontvingen we namens Microsoft en FutureNL een mooie donatie nieuwe Surfaces. Inmiddels hebben alle apparaten uit deze donatie een eigenaar! De donatie bestond ook uit een klein aantal Studio 2+ Surfaces. Dit zijn grote apparaten en deze hebben binnen verschillende stichtingen een plek gevonden. Zo kunnen de medewerkers en vrijwilligers binnen de stichting beter hun werk doen.

BOOST Amsterdam
Op de bovenstaande foto is een gelukkige medewerker van Stichting BOOST voor Vluchtelingen in Amsterdam te zien. Ook deelden ze onderstaande foto’s op hun LinkedIn met het volgende bericht:

“Als deelnemer van BOOST is het belangrijk dat je toegang hebt tot goed werkende technologie om jezelf te ontwikkelen, of dit nu gaat om Nederlands leren, aan een CV werken of een netwerk opbouwen. Graag willen we onze nieuwe sponsoren bedanken, die dit een stuk makkelijker hebben gemaakt voor onze BOOST’ers. Via Cybersoek hebben we van Allemaal Digitaal een flink aantal nieuwe laptops cadeau gekregen”.

We hopen binnenkort meer updates over deze donatie te delen! Lees meer over deze donatie in het artikel: Microsoft en FutureNL doneren nieuwe laptops en tablets.

Scroll naar boven