Over Allemaal Digitaal

Toegang tot digitale middelen betekent voor mensen toegang tot school, werk en contacten. Kansen om te ontwikkelen, betrokken te zijn, ertoe te doen en zelfstandig te zijn. Wij willen deze toegang voor iedereen beschikbaar maken. #allemaaldigitaal

Team Allemaal Digitaal

Wie zijn wij?

Van project #allemaaldigitaal …

Allemaal Digitaal is aan het begin van de coronapandemie ontstaan als gezamenlijk initiatief van publieke en private partijen om laptops en tablets in te zamelen, zodat zoveel mogelijk Nederlanders digitaal mee kunnen doen. Initiatiefnemers zijn NLdigital, Alliantie Digitaal Samenleven en Recover-E.

…naar stichting Allemaal Digitaal

In 2022 hebben we een doorontwikkeling gemaakt naar een eigen entiteit. Want de vraag naar betaalbare laptops, tablets en smartphones is enorm. Vanuit de stichting blijven we ons nu en in de toekomst inzetten om digitale toegang voor iedereen mogelijk te maken. Want digitale toegang is geen luxe. Het is een basisbehoefte.

Het team

Merit van Breukelen

Directeur

Jelisa Davids

Jelisa Davids

Coördinator

Andy Fransen

Andy Fransen

Operationeel manager

Carlijn Bekker

Communicatie

Het bestuur

Lotte de Bruijn

“Digitalisering is de basis van een duurzame groei van welzijn en welvaart. Ik geloof dat we alleen het volle potentieel van digitalisering kunnen benutten als iedereen mee kan doen. Daarom sta en ga ik voor gelijke kansen en gelijke toegang. Digitaal voor, door en met iedereen.

Lotte de Bruijn

Voorzitter, directeur NLdigital

“In onze digitale maatschappij is toegang tot de juiste ICT middelen belangrijk om mee te kunnen doen. Allemaal Digitaal wil dit op een circulaire manier organiseren, zodat ICT optimaal wordt hergebruikt, gerepareerd en gerecycled.”

Jan Paul Kimmel

Penningmeester

Else van Nieuwkerk

“Vanuit NLdigital vertegenwoordigen we 650 bedrijven die leidend zijn in de digitale transformatie van Nederland. We voelen een medeverantwoordelijkheid om te zorgen dat iedereen digitaal kan blijven meedoen. Zo ontstond dit initiatief waar ik vanaf dag 1 met veel plezier aan mag meebouwen.”

Else van Nieuwkerk

Bestuurslid

“In de dagelijkse praktijk zie ik dat digitale inclusie prangend is, niet iedereen heeft toegang tot digitale middelen. Ik vind het belangrijk om op zoek te gaan naar de maatschappelijke urgentie en het maatschappelijk veld te verbinden aan Allemaal Digitaal zodat iedereen digitaal kan meedoen.”

Femke Pluymert

Bestuurslid

Onze ambassadeurs

Sake Algra

“Vanuit het bedrijfsleven ben ik als ambassadeur verbonden aan Allemaal Digitaal. Ik houd mij vooral bezig met het leggen van contacten naar potentiële donateurs en het uitdragen van de missie van de stichting richting derden.”

Sake Algra

Managing director HSO

“Nu digitalisering in een stroomversnelling terecht is gekomen en zo’n grote invloed heeft op mens en maatschappij wil ik mij inzetten voor de groep mensen met minder financiële middelen die dreigen de boot te gaan missen.”

Engelbert Pelster

“In mijn werk als programmamanager Digitale Vaardigheden en innovator in de zorg zie ik hoe belangrijk digitale vaardigheden zijn voor de zorg van de toekomst en de toenemende digitalisering. Geen bezit mag geen bezwaar zijn voor uitsluiting of beperkte inzet van digitale zorg. Daar zet ik me graag voor in!”

Suzanne Verheijden

Eigenaar Buro StrakZ

Ed Alting Siberg

Ed Alting Siberg

Oprichter SiSo IT Services

De keten

Wij zijn een ANBI

Allemaal Digitaal is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat betekent dat je onder bepaalde voorwaarden je gift of schenking kunt aftrekken van de inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting.

ANBI informatie

Nieuws over Allemaal Digitaal

 • Laptops en schermen ingezet bij belastingspreekuren

  Verhaal

  Laptops en schermen ingezet bij belastingspreekuren

  Het doen van je belastingaangifte kan tegenwoordig niet meer zonder een digitaal apparaat. Ook moet je het zelfvertrouwen hebben om de formulieren digitaal in te … Laptops en schermen ingezet bij belastingspreekuren Lees verder »

  Lees dit verhaal

 • Hoe digitale apparaten levens veranderen – op bezoek bij de Regenboog Groep 

  Verhaal

  Hoe digitale apparaten levens veranderen – op bezoek bij de Regenboog Groep 

  In onze snel digitaliserende wereld sluit de digitale kloof velen uit van cruciale kansen. Allemaal Digitaal zet zich in om deze kloof te dichten door afgeschreven laptops van bedrijven in te zamelen en te doneren. Dankzij onze samenwerking met maatschappelijke organisaties bereiken de apparaten degenen die ze het meest nodig hebben. Woensdag 5 maart 2024…

  Lees dit verhaal

 • Bedankt partners!

  Verhaal

  Bedankt partners!

  Samen met meer dan 100 partners hebben we dit jaar duizenden mensen digitale toegang gegeven. Daarmee is ook de levensduur van deze laptops, tablets en … Bedankt partners! Lees verder »

  Lees dit verhaal

Scroll naar boven