Nieuws

 • Bedankt partners!

  Nieuws

  Bedankt partners!

  Samen met meer dan 100 partners hebben we dit jaar duizenden mensen digitale toegang gegeven. Daarmee is ook de levensduur van deze laptops, tablets en … Bedankt partners! Lees verder »

  Lees dit bericht

 • 4 tips voor een sterk wachtwoord

  Nieuws

  4 tips voor een sterk wachtwoord

  Of je nu wilt inloggen bij DigiD of de Belastingdienst: om je online veiligheid te waarborgen, heb je een sterk wachtwoord nodig. Maar hoe weet je of je een sterk wachtwoord hebt? En hoe zorg je ervoor dat je je wachtwoorden makkelijk kunt onthouden? In dit artikel geven we een aantal tips.

  Lees dit bericht

 • Wat gebeurt er met je digitale apparaten na donatie?

  Nieuws

  Wat gebeurt er met je digitale apparaten na donatie?

  Zodra we jouw digitale apparaten hebben ontvangen, hebben ze een grote reis voor de boeg. Ze worden namelijk eerst opgeschoond en opgeknapt bij één van onze partners voordat ze aan de nieuwe eigenaar worden overhandigd. In dit artikel delen we het routeplan van dit proces.

  Lees dit bericht

 • Phishing: wat is het en wat kun je doen?

  Nieuws

  Phishing: wat is het en wat kun je doen?

  Cybercriminelen hebben tal van slimme trucs om persoonlijke data bij je te ontfutselen. Phishing wordt dit ook wel genoemd. In dit artikel leggen we uit hoe je een phishing mail kunt herkennen én wat je ertegen kunt doen.

  Lees dit bericht

 • 5 tips om de accuduur van je laptop te verlengen

  Nieuws

  5 tips om de accuduur van je laptop te verlengen

  Zit je middenin een mailtje of goede film, valt ineens je laptop uit. En dan is er nét geen stopcontact in de buurt. Het is een frustratie voor velen. Gelukkig zijn er verschillende manieren waarop je de accuduur van je laptop kunt verlengen. Wij geven 5 tips.

  Lees dit bericht

 • Videobellen: hoe werkt dat?

  Nieuws

  Videobellen: hoe werkt dat?

  Videobellen is een fijne manier om je naasten te zien én spreken. Zo kan je zoon met je meekijken wanneer je de meterstanden afleest. En kun je op elk gewenst moment de laatste tekening van je kleinkind bewonderen. Gewoon vanuit je eigen woning. Videobellen maakt het mogelijk. Maar hoe werkt het precies?

  Lees dit bericht

 • Nieuws: Allemaal Digitaal bij Tijd voor Max

  Nieuws

  Nieuws: Allemaal Digitaal bij Tijd voor Max

  Op donderdag 25 juni schoven prinses Laurentien (Alliantie Digitaal Samenleven) en staatssecretaris Knops (Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) aan tafel bij Tijd voor Max om te vertellen over Allemaal Digitaal en de lancering van de digi-hulplijn.

  Lees dit bericht

Scroll naar boven