Nieuws

  • Phishing: wat is het en wat kun je doen?

    Nieuws

    Phishing: wat is het en wat kun je doen?

    Cybercriminelen hebben tal van slimme trucs om persoonlijke data bij je te ontfutselen. Phishing wordt dit ook wel genoemd. In dit artikel leggen we uit hoe je een phishing mail kunt herkennen én wat je ertegen kunt doen.

    Lees dit bericht

  • 5 tips om de accuduur van je laptop te verlengen

    Nieuws

    5 tips om de accuduur van je laptop te verlengen

    Zit je middenin een mailtje of goede film, valt ineens je laptop uit. En dan is er nét geen stopcontact in de buurt. Het is een frustratie voor velen. Gelukkig zijn er verschillende manieren waarop je de accuduur van je laptop kunt verlengen. Wij geven 5 tips.

    Lees dit bericht

  • Videobellen: hoe werkt dat?

    Nieuws

    Videobellen: hoe werkt dat?

    Videobellen is een fijne manier om je naasten te zien én spreken. Zo kan je zoon met je meekijken wanneer je de meterstanden afleest. En kun je op elk gewenst moment de laatste tekening van je kleinkind bewonderen. Gewoon vanuit je eigen woning. Videobellen maakt het mogelijk. Maar hoe werkt het precies?

    Lees dit bericht

  • Nieuws: Allemaal Digitaal bij Tijd voor Max

    Nieuws

    Nieuws: Allemaal Digitaal bij Tijd voor Max

    Op donderdag 25 juni schoven prinses Laurentien (Alliantie Digitaal Samenleven) en staatssecretaris Knops (Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) aan tafel bij Tijd voor Max om te vertellen over Allemaal Digitaal en de lancering van de digi-hulplijn.

    Lees dit bericht

  • Nieuws: staatssecretaris Knops overhandigt 100 tablets aan zorggroep ‘De Nieuwe Munt’

    Nieuws

    Nieuws: staatssecretaris Knops overhandigt 100 tablets aan zorggroep ‘De Nieuwe Munt’

    Eenzaamheid kan worden tegengegaan door digitaal contact. Helaas kan een groot deel van de ouderen online niet meedoen, omdat zij niet beschikken over een digitaal apparaat. Op maandag 22 juni bezocht staatssecretaris Raymond Knops zorggroep ‘De Nieuwe Munt’ in Tegelen waar hij 100 tablets aan ouderen overhandigde.

    Lees dit bericht

Scroll naar boven